Eksklusiv udsigtslejlighed i prisbelønnet byggeri

Velkommen til VM Bjerget, tegnet af prisbelønnede Bjarke Ingels og kåret til verdens bedste boligbyggeri på World Architecture Fair i 2008 – et moderne byggeri i 11. etagers højde med frodige taghaver og en misundelsesværdig udsigt over København.

Lejligheden placerer sig på 5. sal af ejendommens skråning, i helt private rammer, uden indkig fra naboer eller overboer, hvor I kan nyde en uforstyrret tilværelse. Indenfor bemærker man hurtigt de lækre trægulve og de store vinduer, som strækker sig fra gulv til loft og fylder hjemmet med dagslys.

Fantastisk leverum, integreret køkken, strømlinet design

Planløsningen er veludnyttet og anlagt med tanke på den moderne familie eller det pladskrævende par, der hverken vil gå på kompromis med komfort eller æstetik. Fra entreen er der direkte adgang til et nydeligt gæstetoilet og et bryggers. Videre herfra breder planløsningen sig med et fantastisk leverum, hvor stuen og køkkenet ligger i kombination og understreger hjemmets åbne og indbydende atmosfære. Køkkenet står som en integreret, elegant del af rummet med hvide elementer og bordplader, der understreger det strømlinede design. Der er kræset for detaljerne med en ny, lækker bordplade på køkkenøen, en håndvask med indbygget sæbedispenser og kvalitetssikre elementer fra Miele og Siemens.

Luksuslejlighed med lækker tagterrasse

Planløsningen fortsætter med et stort master bedroom og et mindre værelse, der eventuelt kan anvendes som børneværelse, walk-in closet eller hjemmekontor. Afslutningsvis får I et luksuriøst badeværelse med naturfarvede fliser og et flot glasafskærmet bruseafsnit. Fra intet mindre end tre steder i lejligheden er der direkte udgang til den kæmpestore, sydvendte tagterrasse, som placerer sig midt i solens lune stråler og skaber en behagelig forbindelse mellem inde- og udeliv.

Terrassen giver anledning til at indrette sig med bekvemme møbler uden at tænke på vedligeholdelsen, for her er kunstgræs og stedsegrøn beplantning, som bliver varetaget af gartnere. Denne lejlighed er skabt for livsnyderne og jer, der kun vil have det allerbedste. Som beboere får I brugsret til et kælderrum og det kæmpestore p-hus, som ligger i ejendommen.

Tæt på by og tæt på natur

Lejligheden placerer sig kompromisløst i Ørestad, tæt på alt, hvad den levende bydel har at tilbyde. Nabolaget udfolder sig med alt fra handlemuligheder i Netto og Rema 1000 til isboder og den indiske restaurant, der lokker med autentiske delikatesser i ejendommen. Ydermere tilbyder Fields alt fra butiksliv og spisesteder til den lokale biograf, hvor I kan nyde de nyeste film og lune popcorn. Der er et bredt udvalgt af uddannelsesinstitutioner i nabolaget, som gør beliggenheden aldeles børnevenlig. Byens liv udskiftes nemt med fælledens enestående flora og rige dyreliv, der, som noget ganske særligt, udgør et naturskønt åndehul midt i gadebilledet. Ørestad har der hele, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så ligger metroen inden for gåafstand og tager jer lydløst igennem København.

Her går boligdrømmen i opfyldelse!

Boligareal
109 kvm


Kontantpris
kr. 5.495.000


Udbudsdato
2018-11-12


Opførelsesår
2008


Kommune
Københavns Kommune

Henvis boliger og få lækre gaver

Optjen til flotte gaver som fx. en B&O-højttaler, en iPhone eller et rejsegavekort på 8.000,- - bliv ambassadør i dag!

Denne ejendom er solgt