Sælg boligudlejnings-ejendomme eller ejendomsprojekter via flere mæglerfirmaer

Sælg boligudlejningsejendomme, erhvervsejendomme, grunde eller ejendomsprojekter igennem flere erhvervsmæglerfirmaer i hele Danmark og KUN for ét salær hos Sellbricks. Vi sørger for sagsoprettelse, indhenter alle dokumenter og sørger for fotos og video og nøje udvalgte erhvervsmæglere sørger for salget til markedets højest opnåelige pris.

Få en gratis vurdering
Et hurtigere salg

Det er vigtigt at man hurtigt igangsætter forhandling med en køber af din ejendom. Jo længere tid sagen er i markedet, jo større er chance for at en køber vil presse prisen ned.

Flere mæglere, højere pris

Vi sætter 3-6 mæglerfirmaer til at sælge din ejendom. Dette betyder, at din ejendom kommer ud til samtlige købere på marked og øger chancen for at sælge til markedets højest-opnåelige pris.

Simpelt og effektivt

Med flere erhvervsmæglerfirmaer i hele Danmark får du ikke kun én mægler til at sælge din ejendom men flere firmaer som alle har forskellige købere. Du får uden tvivl et bedre salg og en højere pris.

Sådan virker det

Når du sætter din boligudlejningsejendom, erhvervsejendom eller dit ejendomsprojekt til salg hos Sellbricks.dk, så får du et helt nyt koncept bag salget af din ejendom.

Vi besigtiger ejendommen og sammen finder vi den rigtige udbudspris som matcher markedet. Herefter underskriver vi en formidlingsaftale i 4 måneder og vores dygtige sagsbehandlere går i gang med at oprette sagen.

Vi har samarbejde med Zigna ejendomsfoto som kommer ud og tager en flot fotopræsentation samt dronefilm. Når alle dokumenter er bestilt, fotopakken er på plads og sagen er oprettet samt gennemgået af vores advokater, så sendes sagen ud til 3-6 erhvervsmæglerfirmaer.

Idéen er ikke at Sellbricks.dk sælger ejendommen, men vi sætter flere erhvervsmæglerfirmaer til at sælge i hele Danmark. På denne måde får du din ejendom ud til hele købermakedet og til ét fast salær.

Selvom du har 3-6 mæglerfirmaer til at sælge, så betaler du kun ét fast salær til Sellbricks.dk. Vi står selv for afregning med mæglerfirmaerne.

Et udsnit af ejendomme til salg via SellBricks

Det virker

Flere mæglere, der konkurrerer indbyrdes om at finde
den optimale køber - hurtigst muligt - sælger simpelthen
en bolig bedre og er mere effektivt end kun én mægler.