Sælg din private bolig via flere mæglerfirmaer og til kun ét fast salær

Sælg din lejlighed, villa, rækkehus, andel eller grund igennem flere mæglerfirmaer i hele Danmark og betal KUN ét enkelt salær hos Sellbricks. Vi sørger for sagsoprettelse, indhenter alle dokumenter og sørger for professionelle fotos samt dronevideo og nøje udvalgte mæglerfirmaer sørger for salget til markedets højest opnåelige pris.

Få en gratis vurdering
Et hurtigere salg

Det er vigtigt at man hurtigt igangsætter forhandling med en køber af din bolig. Jo længere tid sagen er i markedet, jo større er chance for at en køber vil presse prisen ned.

Flere mæglere, højere pris

Vi sætter 3-5 mæglerfirmaer til at sælge din bolig. Dette betyder, at din bolig kommer ud til samtlige købere på marked og øger chancen for at sælge til markedets højest-opnåelige pris. Hvis der er flere bud på ejendomme, så laver vi en budrunde og forhandler en højere pris end udbudsprisen.

Simpelt og effektivt

Med flere ejendomsmæglerfirmaer i hele Danmark får du ikke kun én mægler til at sælge din ejendom men flere firmaer som alle har forskellige købere. Du får uden tvivl et bedre salg og en højere pris. Vi er med i hele processen.

Henvis boliger og få lækre gaver

Optjen til flotte gaver som fx. en B&O-højttaler, en iPhone eller et rejsegavekort på 8.000,- - bliv ambassadør i dag!

Sådan virker det

Når du sætter din bolig til salg hos Sellbricks.dk, så får du et helt nyt koncept bag salget af din ejendom.

Vi besigtiger boligen og sammen finder vi den rigtige udbudspris som matcher markedet. Herefter underskriver vi en formidlingsaftale i 4 måneder og vores dygtige sagsbehandlere går i gang med at indhente alle sagens dokumenter og opretter sagen.

Vi har samarbejde med Zigna ejendomsfoto som kommer ud og tager en flot fotopræsentation samt dronefilm. Når alle dokumenter er bestilt, fotopakken er på plads og sagen er oprettet samt gennemgået af vores advokater, så sendes sagen ud til 3-6 mæglerfirmaer.

Sellbricks.dk sælger ikke selv boligerne, men sætter flere mæglerfirmaer til at sælge i hele Danmark. På denne måde får du din ejendom ud til hele købermarkedet til ét fast salær og ikke kun ud til ét mæglerfirma.

Du vil få 1-2 lokale mæglere men også mæglere som kommer fra andre områder – det er vigtigt at kommer bredt ud hvis man vil have den højeste pris. Mæglerne arbejder imod hinanden for at komme med en køber og dette gør at I hurtigere vil få interesseret købere og vi kan forhandle en højere pris.

En normal mægler repræsenterer sælger men også en køber. Hos Sellbricks.dk er vi KUN sælgers mand, da vi ikke møder køberne før de begynder at byde på ejendommen. På denne måde kan vi forhandle 100% for vores sælgere, så der ikke kommer interessekonflikt.

Selvom du har 3-6 mæglerfirmaer til at sælge, så betaler du kun ét fast salær til Sellbricks.dk. Vi står selv for afregning med mæglerfirmaerne.

Et udsnit af ejendomme solgt via Sellbricks

Det virker

Flere mæglere, der konkurrerer indbyrdes om at finde
den optimale køber - hurtigst muligt - sælger simpelthen
en bolig bedre og er mere effektivt end kun én mægler.