Bliv ambassadør for Sellbricks Privat

Få fingrene i lækre gaver – næsten uden at røre en finger. Det eneste du skal gøre, er at henvise en bolig til salg via Sellbricks. That’s it! Når boligen bliver solgt via Sellbricks, kan du vælge mellem nogle toplækre gaver. Jo flere boliger du henviser til Sellbricks, jo federe gaver får du.

Så hvad venter du på? Tilmeld dig straks og henvis en bolig til salg via Sellbricks.Henvisningsgaver

B&O Beoplay A1

Ultrabærbart design til et liv på farten. Så lille, at du kan have den i hånden. Men stor nok til at sparke gang i festen! På grund af sin form er A1 let at opbevare i tasken og ideel til at tage med – uanset hvor du skal hen. Læg den på hvilken som helst overflade – eller hæng den i læderstroppen.

Kan indløses for 1 brick*

Apple iPhone 7 32GB

Den nye iPhone er udstyret med banebrydende nye, avancerede kamerasystemer der tager billeder som aldrig før, mere power og ydeevne med den hidtil bedste batteritid på en iPhone, stereohøjttalere med omsluttende lyd, et bredt farveområde på såvel kamera som skærm og to smukke, nye typer finish, og det er den første iPhone, der også er vand- og støvafvisende.

Kan indløses for 2 bricks*

Rejsegavekort på 8.000 kr.

Efter en travl dag som Sellbricks-ambassadør, kunne det være rigtig dejligt, hvis man kunne tage et par dage ud af kalenderen og tage ud og opleve verden. Med et rejsegavekort bestemmer du selv destinationen og tidspunktet, så hvad end du er til sneklædte skiløjper eller svajende palmetræer, kan det klares.

Kan indløses for 3 bricks*

* Vilkår for deltagelse

For at kunne deltage i Sellbricks’ ambassadørprogram, skal henviseren være tilknyttet Sellbricks med et ambassadør ID. Alle vurderinger som foretages på baggrund af, eller med henvisning til, et Sellbricks ambassadør ID, er berettiget til at indgå i ambassadørprogrammet, såfremt vurderingen foretaget af Sellbricks medfører et salg af ejendommen.

Ambassadøren vil modtage en mail, for hver ejendom, som registreres tilknyttet til ambassadøren. Ambassadøren vil modtage en ny mail, når ejendommen ændrer status til solgt, og sælger har indbetalt det fulde salær (“salgstidspunktet”). Fra dette tidspunkt har ambassadøren optjent 1 brick, som kan indløses til lækre gaver på sellbricks.dk. En brick kan indløses fra salgstidspunktet og 6 måneder frem (= 183 kalenderdage). Ved udløb fortabes bricken.

Nye henvisninger forlænger automatisk eksisterende, gyldige og ikke-anvendte bricks i yderligere 6 måneder. Således kan 3 bricks i teorien optjenes over samlet 18 måneder.

Ambassadøren kan vælge at indløse en eller flere bricks til gaver. Hvis en ambassadør vælger at indløse en brick, forbruges disse og ambassadørens konto nulstilles.

Sellbricks forbeholder sig retten til uden varsel at kunne ændre på listen over mulige henvisningsgaver. I disse tilfælde vil Sellbricks forsøge, så vidt praktisk og økonomisk muligt, at tilbyde alternative gaver i samme pris og kvalitet som de forrige. Sellbricks forbeholder sig retten til at ophæve eller ændre ambassadørprogrammet med 1 uges varsel.

Sellbricks forbeholder sig retten til, uden grund, af afvise ambassadøransøgninger. Ved mistanke om snyd, spekulation eller anden svigagtig adfærd, forbeholder Sellbricks sig retten til, uden varsel og uden grund kan ophæve og annullere ambassadørskab.

Henvisningsgaver kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser. Deltagelse i ambassadørprogrammet er personligt. Det er gratis at deltage og man kan til enhver tid melde sig ud igen ved at kontakte info@sellbricks.dk